Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships. Proposal preparation event in Jena

Zeitraum: 16.06.2021 08:00 - 17.06.2021 18:00 Uhr

Mittwoch, 16. Juni  2021 und Donnerstag, 17. Juni 2021  | ganztägig | großer Rosensaal, Fürstengraben 27, 07743 Jena

ProfessorInnen der FSU und pot. Fellows (extern)

Marie Skłodowska-Curie Postdoctotal Fellowships support the mobility of experienced researchers of any nationality to work on research and innovation in Europe and beyond. The Friedrich Schiller University Jena invites scientists to the event who wish to apply for a MSCA Postdoctoral Fellowship with the Friedrich  Schiller University Jena as host. The workshop is addressed to potential fellows and their FSU Jena supervisor.

Workshop application:
Potential fellows should send a CV, a short description of the proposal (1 page) and a letter of support from the supervisor (confirmation of supervision and support during the application process) of the Friedrich Schiller University Jena to by 31st March 2021.

Further information will be published soon: https://www.sft.uni-jena.de

• General information: Funding programme:
  • How to write a competitive proposal
  • Individual sessions with the supervisor
  •  Individual proposal consultation sessions with the research funding officers
  • Get-together

Sonstige Informationen
The travel and accommodation costs (for up to 3 overnight stays in Jena) for potential fellows will be covered by the university.
For further information please contact Melanie Eichler I Service Center Research and Transfer:

Melanie Eichler

Dozent:

Note:
We are closely monitoring the situation around the spread of coronavirus and take the situation very seriously. We adhere to the official recommendations of the Federal Government and the University and will inform you in good time if the event should not take place or will take place online.